Opleidingstraject Ecofin - Module 1: Financieel economische begrippen en tools


6614
Operationeel Inspecteur - Operationeel Hoofdinspecteur - Operationeel Commisaris - Operationeel Hoofdcommisaris -
20
8 lesuren

Module 1 : Financieel econimische begrippen en tools (8 lesuren)
Financiële onderzoeken moet een standaardelement zijn in een onderzoek omdat het nodig is naar ontneming toe, maar ook (en misschien wel vooral) omdat het bijdraagt tot het tactische onderzoek. Daarom dient elke onderzoeker, in welk team hij/zij ook werkt, vertrouwd te zijn met deze wereld (en waar geld deel van uitmaakt).
In de eerste module zullen we op zeer bevattelijke en interactieve wijze inzicht geven in economische begrippen en misdrijven die om de hoek loeren.
Demystificeren en goesting krijgen om er aan te beginnen, dat is grof geschetst het doel van deze dag. Basisvaardigheden en -reflexen worden aangeleerd.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Deze opleiding wordt gepland bij voldoende interesse. Indien u kandidaten heeft voor één of meerdere sessies kan u gebruik maken van de wachtrij binnen MyOpac.
PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu