Politionele deontologie in het kader van de GPI 48


2666
Operationeel Agent - Operationeel Inspecteur - Operationeel Hoofdinspecteur - Operationeel Commisaris - Operationeel Hoofdcommisaris -
25
4 lesuren

  • Herhalen van basisbeginselen uit de wettelijke context en elementaire kenniselementen inzake het gebruik van dwang en geweld in politiesituaties.
  • Aanreiken van diverse psycho-sociale inzichten en psycho-sociale vaardigheden inzake observatie en waarneming, menselijke verwerking van informatie, acute stress, post-traumatische stress, redactie van een geweldsincident, juridische evaluatie van een geweldsincident en andere onderwerpen.
  • Bespreken van deontologische elementen inzake gebruik van geweld en dwang.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Deze opleiding wordt als opleiding op maat aangeboden. PAULO-Politieopleiding houdt zich voor elk jaar te werken met een nieuw en specifiek thema, gelinkt aan psychosociale vaardigheden, deontologie of/en wettelijk kader.
PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu