O365 binnen de GPI nader bekeken


7442
20
16 lesuren

De laatste jaren zijn er binnen de geïntegreerde politie heel wat veranderingen doorgevoerd op ICT-vlak. Een belangrijke stap was het contract met Microsoft, waardoor iedereen binnen de GPI de tools van het Office365-pakket ter beschikking kreeg. Om het aanbod van deze nieuwe mogelijkheden te communiceren aan iedereen binnen de GPI, werden de Ambassadeurs NWOW (New Way Of Working) opgericht. De Ambassadeurs NWOW zijn wijd verspreid, maar nog steeds zijn er politiezones en federale diensten waar de toepassingen van het O365-platform niet of onvoldoende worden gebruikt. De diverse tools kunnen de huidige werkprocessen stroomlijnen, zodat er efficiënter kan gewerkt worden. Via diverse kanalen is de vraag gesteld om een praktisch gericht overzicht te geven van de tools die we ter beschikking krijgen. Dit wordt aan de hand van deze opleiding overgebracht. Deze opleiding gaat niet over Word ? Excel ? PowerPoint, maar verruimt het inzicht over de andere mogelijkheden van het O365-pakket. Het is vooral gericht op de eindgebruiker. De volgende Microsoft Toepassingen komen zeker aan bod: Outlook, One Note, OneDrive, SharePoint, Teams, Yammer, Planner/ M To Do, Forms, Stream; maar ook: Sway, PowerApps; Power Automate en PowerBI worden besproken. Bij deze opleiding is het bedoeling dat de deelnemer een PC meebrengt naar de opleiding.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Start-Eind Max. # Deelnemers Vrije plaatsen
25-11-2024 - 26-11-2024 20 8

PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu