Operationele informatieverwerking door CALog medewerkers


7485
Calog Niveau A - Calog Niveau B - Calog Niveau C - Calog Niveau D -
20
8 lesuren

De WET van 31 JULI 2020. - Wet tot regeling van de verwerking van operationele politionele informatie door het administratief en logistiek kader van de geïntegreerde politie ? stelt dat Calog personeelsleden die een bijdrage leveren bij de uitvoering van taken van bestuurlijke/ gerechtelijke politie en in het bijzonder aan de verwerking van persoonsgegevens, zoals vermeld onder het hoofdstuk informatiebeheer in de WPA, een opleiding dienen te volgen met als doel te beschikken over de vereiste kennis en richtlijnen met betrekking tot de uitvoering van deze opdrachten en de gepaste verwerking. De werkgroep DPO OVL-LIM, DPO?s van de provincie Oost-Vlaanderen en Limburg, heeft een opleiding op maat van het personeel ontwikkeld die zich richt op het wettelijk kader maar eveneens een kijk geeft op de praktische ?do?s en dont?s? tot deze verwerkingen. Het doel van deze training is om Calog-medewerkers te voorzien van de noodzakelijke kennis die hen in staat stelt operationele politionele informatie te verwerken in overeenstemming met het wettelijke en regelgevende kader.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.


PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu