DPA Rondetafel - cyclus 2019-2021


6990
Calog Niveau A - Calog Niveau B - Calog Niveau C - Calog Niveau D - Operationeel Agent - Operationeel Inspecteur - Operationeel Hoofdinspecteur - Operationeel Commisaris - Operationeel Hoofdcommisaris - Andere -
130
8 lesuren

Jaarlijks zal een voortgezette opleiding ingericht worden (zgn. Rondetafel DPA). Elke sessie kadert binnen een specifiek DPA-thema en is steeds een combinatie van theorie en praktijk.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Het volgen van deze voortgezette opleiding is verplicht om de functie van Technopreventief Adviseur te kunnen blijven uitoefenen en dient elke 2 jaar te worden gevolgd in een provinciale ronde tafel technopreventie onder de coördinatie van de erkende politieschool. Indien deze opleiding niet werd gevolgd in de hierboven vermelde periode zal de betrokkene bij het begin van de volgende periode zijn functie niet meer mogen waarnemen.
PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu