DPA Rondetafel - cyclus 2022-2023


Calog Niveau A - Calog Niveau B - Calog Niveau C - Calog Niveau D - Operationeel Agent - Operationeel Inspecteur - Operationeel Hoofdinspecteur - Operationeel Commisaris - Operationeel Hoofdcommisaris - Andere -
130
8 lesuren

Rondetafel DPA - Cybercrime preventie -> zelfde titel dan in 2021 maar vernieuwde inhoud en andere klemtonen. De definitieve agenda volgt asap.

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Het volgen van deze voortgezette opleiding is verplicht om de functie van Technopreventief Adviseur te kunnen blijven uitoefenen. Elke DPA dient dus 2-jaarlijks een rondetafel DPA (technopreventie) onder de coördinatie van de erkende politieschool te volgen. Indien deze opleiding niet werd gevolgd in de hierboven vermelde periode zal de betrokkene bij het begin van de volgende periode zijn functie niet meer mogen waarnemen. DPA die in 2021 niet hebben gevolgd, moeten in 2022 aansluiten om in orde te zijn. In deze sessie zijn ook niet DPA'ers welkom.
PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu