BART - Bank data analysis and reporting tool


7723
Calog Niveau A - Calog Niveau B - Calog Niveau C - Operationeel Inspecteur - Operationeel Hoofdinspecteur - Operationeel Commisaris - Operationeel Hoofdcommisaris - Andere -
15
8 lesuren

Module 1: Algemeen en wettelijk kader Module 2: Analysetool BART Module 3: Praktijk





Bankbevragingen zijn tegenwoordig een standaardelement in een onderzoek, niet enkel naar ontneming toe maar het draagt ook bij tot het tactisch onderzoek. 

Het zorgt als het ware voor een financiële foto van een persoon of een organisatie.  Verschillende rekeningen zorgen voor een grote hoeveelheid data die een enorme capaciteit vraagt voor de verwerking.

Zo werd de module BART ontworpen om op een efficiënte wijze beter inzicht te krijgen in financiële verrichtingen. 

 

Deze opleiding is niet enkel voor de financieel rechercheurs.  Er worden vaardigheden aangeleerd om aan de hand van een bankonderzoek inzichten te krijgen in de bankrekeningen, nuttige verrichtingen te verwerken evenals de levensstijl van een persoon of organisatie te analyseren.

 




Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem (enkel voor opleidingsverantwoordelijken)
Niet-leden van Paulo schrijven via dit formulier.

Start-Eind Max. # Deelnemers Vrije plaatsen
05-06-2024 - 05-06-2024 15 12

PS:
- Niet alle opleidingen zijn reeds gepland of ze kunnen reeds volzet zijn, in dat geval kan ingeschreven worden op een wachtrij.
- Mailadres voor inhoudelijke vragen over opleidingen of aanvragen voor opleidingen op maat: eps.paulo.bijscholingen@police.belgium.eu